Ons verhaal

Dit is de website Maskwise: een samenwerking van kostuumatelier Maskerade en Expowise Brand experience design.

In deze tijd van verplichte mondkapjes in het OV en een deel van de openbare ruimtes is het jammer dat we onze eigen unieke uitstraling moet bedekken. Maar als het dan toch moet, dan in ieder geval op de best denkbare manier: duurzaam én toch leuk.

Met onze originele mondkapjes willen wij weer iedereen laten glimlachen die naar jou kijkt.

Wij willen met onze hippe herbruikbare mondkapjes zorgen dat onze wereld niet overspoeld wordt met wegwerp artikelen.
Daarom besloten wij deze leuke wasbare mondkapjes te gaan maken in ons eigen atelier.
Wij hebben zelf een geheel eigen model ontwikkeld waarbij voor ons comfort het uitgangspunt is geweest.

De Maskwise mondkapjes zijn uniek: wij hebben de ontwerpen van de prints en het model zelf gemaakt. Wij werken met een kleine oplage, waardoor jouw Maskwise mondkapje een exclusief fashion statement is.

De mondkapjes van Maskwise zijn gemaakt van een full colour kleurechte glanspolyester aan de buitenzijde. Ze zijn gevoerd met een hoogwaardige kwaliteit 100% katoen aan de binnenzijde dat lekker luchtig is en blijft ademen. Het is speciaal ontworpen om perfect aan te sluiten op je gezicht voor een optimale bescherming en maximaal draagcomfort.

De mondkapjes hebben geen plooien die moeten worden uitgetrokken en ze kunnen in één keer worden opgezet, dus je hoeft ze minimaal aan te raken bij op- en afzetten.

Wij willen onze bijdrage leveren aan het weer mogelijk maken om verantwoord met het openbaar vervoer te reizen, te shoppen of een bezoekje aan de bioscoop te brengen.

Bekijk snel onze collectie.

Wil je meer weten over Atelier Maskerade of Expowise, klik dan op onderstaande links.

www.expowise.nl
www.ateliermaskerade.nl

 

Onze mondkapjes kunnen geen Coronabesmettingen tegen houden van andere mensen op jou (dat doen alleen de niet zelfgemaakte kapjes met een FF3 bescherming).

Ze zullen wel enige bescherming bieden als je ze draagt om anderen niet te besmetten. De kapjes zijn dubbellaags en kunnen gewassen worden tot 80 graden. 

“anderhalve meter is best veel als je moet samenwerken, maar met een Maskwise mondkapje lukt dat best!”

Help helpen

Van de opbrengst doneren wij van elk verkocht mondkapje €1,- aan kleinecoronahulp.nl.  Dit is een organisatie die kleinschalige projecten financiert. Vooral de kwetsbaren in de samenleving kunnen op dit moment wat extra hulp gebruiken. Elk initiatief van een organisatie of van particulieren kan hier financiele steun aanvragen. Met jouw Maskwise mondkapje help jij dus helpen!